Δεν υπάρχει σύνδεσηΗ εφαρμογή θα συνδεθεί μόλις βρεθεί δίκτυο
Αν είχες ήδη μπει, δεν χρειάζεται να ξαναβάλεις κωδικό: μόλις βρεθεί δίκτυο η εφαρμογή συνεχίζει μόνη της. Στο κινητό του προσωπικού, αφού ανοίξει μία φορά με σήμα, το πρόγραμμα φαίνεται και χωρίς δίκτυο. Το γραφείο δουλεύει μόνο με δίκτυο.